Over mij

In 1998 heb ik de eerste zakelijke stappen gezet in zoals dat heet ‘de ICT’.  In de jaren daarna heb ik de ontwikkelingen vanzelfsprekend op de voet gevolgd. Hieraan heb ik voornamelijk de eerste 10 jaar uiting gegeven middels operationele rollen. Deze technische achtergrond en de daarmee samenhangende inzichten heb ik vervolgens aangegrepen om destijds een nieuwe loopbaan stap als Projectmanager ICT te initiëren.

Binnen de rol van Projectmanager ICT heb ik uitlopende projecten uitgevoerd van software migraties tot aan infrastructuur. Waarbij de meeste projecten een duur hadden van circa 3 á 4 maanden tot een half jaar met hier en daar een uitschieter tot een jaar. De methodiek die ik hierop heb toegepast is gebaseerd op Prince2 waarvoor ik ook gecertificeerd ben.

De laatste jaren heb ik voornamelijk IT management rollen bekleed en ben dankbaar voor de rugzak aan ervaringen waar ik dagelijks profijt van heb. Een metafoor die ik hierop van toepassing vind is mijn uitspraak dat ik aan alle kanten van een tafel gezeten heb, Operationeel, Projectmanagement, IT manager en als klant. De kracht zit in de verbinding tussen mensen en daar ligt dan ook mijn expertise. Dat zorgt ervoor dat ik zowel de harde (technische) als de zachte kant van IT weet in te vullen..

Indien u geïnteresseerd bent om naar de mogelijkheden te kijken om uw IT-(project)management binnen uw organisatie of bedrijf uit te besteden neem dan gerust contact met mij op voor een geheel vrijblijvend gesprek waarin we kunnen kennismaken en de behoefte verder kunnen bespreken.